Huur een schip of boek een hut

Tussen half april en half november kunnen groepen vrienden of families een schip met bemanning exclusief huren. Dat geeft alle ruimte en vrijheid om een eigen programma en vaarroute te kiezen. De verzorging aan boord kan all inclusive, maar ook op basis van halfpension of volpension. Wij maken een offerte op basis van uw wensen.  Als u vast zit aan een bepaalde week of voorkeur heeft voor een bepaald schip of kapitein is het aan te raden zo vroeg mogelijk te reserveren.

Bent u alleen of met zijn twee dan boekt u een groepsreis voor een vertrekdatum uit ons vaarprogramma. Deze reizen worden uitgevoerd met luxe Comfort Cruise verzorging. Bekijk hier wat u kunt verwachten.

Het vaarprogramma van de zeilcruises die u per hut kunt boeken vindt u hier.

Zeilcruisegriekenland.nl verhuurt alleen schepen van Güldeniz Sailing Cruises. Wij organiseren groepsreizen van 6 tot 40 personen. Zijn de schepen vol of is uw groep groter, dan kunnen wij vergelijkbare schepen erbij huren.

Ook kunnen wij vliegtickets, transfers en eventueel hotelverlenging voor u verzorgen met onze eigen reisorganisatie MAVI Travel.