Huur een schip of boek een hut

Tussen half april en half november kunnen groepen vrienden of families een schip met bemanning exclusief huren. Dat geeft alle ruimte en vrijheid om een eigen programma en vaarroute te kiezen. De verzorging aan boord kan all inclusive, maar ook bijvoorbeeld op basis van halfpension, dat geeft u alle tijd en ruimte om ’s avonds aan wal te eten in een Griekse taverna. Wij adviseren u graag en maken een offerte op basis van uw wensen.

Bent u alleen of met zijn twee dan boekt u een groepsreis voor een vertrekdatum uit ons vaarprogramma. Deze reizen worden uitgevoerd op basis van HalfpensionPlus: ontbijt en lunch, 2 diners en koffie, thee en water zijn inbegrepen. Bekijk hier wat u kunt verwachten.

Het vaarprogramma van de zeilcruises die u per hut kunt boeken vindt u hier.

Zeilcruisegriekenland.nl voert alle reizen uit op de schepen van rederij Güldeniz Sailing Cruises: Grande Lale, Kugu 1 en Grandi. Wij organiseren groepsreizen van 6 personen op 1 schip tot 36 personen verdeeld over 3 schepen. Zijn de schepen vol of is uw groep groter, dan kunnen wij vergelijkbare schepen voor u huren.

Ook kunnen wij vliegtickets, transfers en eventueel een hotelverlenging voor u verzorgen met onze eigen reisorganisatie MAVI Travel.