Uw verblijf aan boord

Op de Griekse eilandencruise bezoekt u verschillende eilanden zonder uw koffer steeds in en uit te pakken. De eilanden liggen op de routes Dodekanesos Noord, Dodekanesos Zuid of Cyclades. De volgorde waarop de eilanden bezoekt ligt niet precies vast. Want terwijl de standaard cruises van de grote reisorganisaties vaste routes op de motor afleggen, wordt tijdens al onze cruises ook rekening gehouden met de wind. De kapitein bekijkt dagelijks de weers- en windverwachting en beslist dan waarheen de tocht die dag gaat.

Luxe verzorging

U verblijft aan boord in comfortabele hutten met badkamers en suite. Alle hutten en badkamers zijn via één of twee afstapjes bereikbaar en hebben een raam. De hutten hebben tweepersoonsbedden (ca. 2,0 m lang) en enkele hutten hebben een extra eenpersoonsbed. In de hut zijn de bedden opgemaakt en liggen handdoeken klaar. Alle schepen hebben WiFi, snorkelsets, visgerei, een kano en een Stand Up Paddleboard aan boord.

De verzorging aan boord is luxe. Ontbijt, lunch, koffie en thee, mineraalwater en frisdrank zijn inbegrepen. Ook twee diners zijn inbegrepen. De overige diners gebruikt u aan land in een van de vele leuke restaurantjes (niet inbegrepen).

U hoeft werkelijk alleen uw kleding en persoonlijke verzorgingsartikelen in te pakken, want in de hut ligt verder alles al klaar.

De luxe extra’s aan boord zijn:

  • Een uitgebreid handdoekenpakket voor gebruik in de badkamer en aan dek voor zwemmen en zonnen zodat u zelf niets hoeft mee te brengen.
  • Beddengoed wordt twee keer verschoond. Voor slapen aan dek zijn extra lakens beschikbaar.
  • De zonnebedden aan dek zijn voorzien van zachte badstof.
  • Uitgebreide keuze bij ontbijt en lunch, alles vers klaar gemaakt.