Culinair

U zult versteld staan van de kwaliteit van het eten aan boord van een gulet. Dit is niet te vergelijken met de buffetten in de grote hotels en resorts. Alles wordt namelijk lokaal vers ingekocht en onze koks maken ook al het eten vers klaar aan boord. De kwaliteit van de mediterrane keuken is beroemd en onze koks maken dit zeker waar. Onze rederij Guldeniz Sailing Cruises heeft ook al verschillende prijzen gewonnen in de Blue Cruise Cuisine Contest, een jaarlijkse kookwedstrijd in Bodrum voor guletchefs.

U zult verrast worden door de vele lekkernijen die zij uit de kleine scheepskeuken weten te toveren!

Het ontbijt is heel uitgebreid met brood, koffie en thee, kaas, vleeswaren, ei, verschillende jams en honing, yoghurt en vers fruit. De lunch is warm en bestaat uit minimaal twee gerechten en een verse salade. Voor het diner worden altijd vooraf verschillende ‘mezzes’ geserveerd en een hoofdgerecht met vlees of vis. Het dessert bestaat uit zoetigheid of vers fruit. Tussendoor zijn er de koffie- en theeservice en de hapjes voor het aperitief. Bij een all-inclusive arrangement zijn ook de drankjes inbegrepen: frisdranken, bier en lokale wijnen.